Res. Rogia

Nieuwbouw

  • Adres: Gemeenteplein 48, 8300 Knokke

Residentie Rogia

“Luxueus verblijven in een nieuwbouwresidentie op een perfecte ligging in Knokke-Dorp”

Residentie Rogia is een ideale combinatie van wonen middenin het bruisende centrum en rust met zicht op een groene omgeving.

De appartementen kijken vooraan uit over het Gemeenteplein, waar woensdag- en zaterdagmorgen de groentemarkt plaatsvindt, en van op de riante terrassen achteraan hebt u zicht op het groen.
U verblijft niet alleen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum met alle winkels, terrasjes en restaurants, maar ook vlakbij de Royal Zoute Golf Club, het station en het Sportstadion Olivier.

Naast de aankoop van een appartement, kunt u ook een buitenstaanplaats op de binnenparking aankopen. De weg naar de parking wordt volledig aangelegd door de gemeente en de parking zelf wordt volledig afgesloten door een elektrische automatische poort. Voor fietsen is een ruime fietsenberging voorzien.

Binnen het project bieden wij u bieden u graag 2 nieuwbouwappartementen aan, afgewerkt met de meest hoogstaande materialen:

1ste verdieping: appartement - 95 m² - 2 slaapkamers
2 & 3de verdieping: duplex - 118 m² - 2 slaapkamers

Appartement Verdiep Oppervlakte Prijs Plan
spir1224 2 118m² Verkocht -
spir1225 1 95m² Verkocht -

Ligging

Contacteer ons

Uw vastgoedpartner in Knokke

Agence Schmitz Knokke gelegen in de Lippenslaan 187 te Knokke en een gevestigde waarde op de Knokse immobiliënmarkt. Bent u op zoek naar een appartement, villa of woning – te koop of te huur – in Knokke, Westkapelle of Duinbergen? Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor. Eveneens van harte welkom voor een gratis schatting of een vrijblijvend advies voor al uw vastgoedtransacties. Contacteer ons op het telefoonnummer 050 62 11 20.

Agence Schmitz, situé sur l’avenue Lippens no. 187 à Knokke et  une valeur bien établie sur le marché immobilier de Knokke. Notre bureau vous guidera dans votre recherche d’un appartement, une villa ou une maison – à vendre ou à louer – à Knokke, Westkapelle ou Duinbergen? Nous sommes également à votre entière disposition pour une estimation de votre bien en toute discrétion et sans engagement de votre part. Contactez-nous sur notre no. de téléphone 050 62 11 20.