Res. Karrekiet - Damme

Nieuwbouw

  • Adres: Damse Vaart 5, 8340 Damme

Contacteer ons nu voor een werfbezoek ter plaatse: Tel. 050 62 11 20


LAATSTE APPARTEMENT!

DUPLEX 3 (120 m² + 24 m² zolder)
435.000 EUR

GARAGEBOX: 30.000 EUR

Project Karrekiet, een eigentijdse residentie met moderne architectuur middenin het cultuurrijke en gastronomische centrum van Damme. Het project heeft een spectaculair mooie locatie, waar u kan genieten van een ongeëvenaard zicht op de Damse Vaart.

Het betreft een renovatieproject van 4 ruime appartementen: twee gelijkvloers appartementen en twee duplex appartementen.
____________________________________________

De appartementen kunnen ofwel casco ofwel volledig afgewerkt aangekocht worden. De prijzen hieronder vermeld zijn casco-prijzen. Bij een aankoop casco (wind- en waterdicht) valt de aankoop onder het regime van 6% BTW op de constructiewaarde.

Voor een aankoop met volledige afwerking wordt er gewerkt met een lastenboek en geschiedt de koop onder het regime van 21% BTW op de constructiewaarde.
____________________________________________

Binnen het project werd extra aandacht besteed aan de grote glaspartijen, zodat lichtinval en zichten maximaal worden benut. De inpandige terrassen met open hemel zorgen voor een ultiem contact met het unieke buitenkader, maar dit toch met behoud van de nodige privacy.

Achteraan zijn 4 garageboxen voorzien, dewelke ofwel rechtstreeks toegang verlenen aan het desbetreffende appartement ofwel aan de gemene traphal. Ze bieden voldoende ruimte om bijkomend fietsen te plaatsen. Deze boxen worden voorzien van elektrisch bedienbare poorten.

____________________________________________

Wenst u hierover nog meer info, neem dan gerust contact op met ons kantoor!

Agence Schmitz | T +32 (0)50 62 11 20 | info@agenceschmitz.be

Appartement Verdiep Oppervlakte Prijs Plan
Karrekiet 1 0 120m² Verkocht
Karrekiet 2 0 128m² €256.190
Karrekiet 3 duplex 1 143m² €335.000
Karrekiet 4 duplex 1 157m² €695.000

Ligging

Contacteer ons

Uw vastgoedpartner in Knokke

Agence Schmitz Knokke gelegen in de Lippenslaan 187 te Knokke en een gevestigde waarde op de Knokse immobiliënmarkt. Bent u op zoek naar een appartement, villa of woning – te koop of te huur – in Knokke, Westkapelle of Duinbergen? Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor. Eveneens van harte welkom voor een gratis schatting of een vrijblijvend advies voor al uw vastgoedtransacties. Contacteer ons op het telefoonnummer 050 62 11 20.

Agence Schmitz, situé sur l’avenue Lippens no. 187 à Knokke et  une valeur bien établie sur le marché immobilier de Knokke. Notre bureau vous guidera dans votre recherche d’un appartement, une villa ou une maison – à vendre ou à louer – à Knokke, Westkapelle ou Duinbergen? Nous sommes également à votre entière disposition pour une estimation de votre bien en toute discrétion et sans engagement de votre part. Contactez-nous sur notre no. de téléphone 050 62 11 20.